Ads 468x60px

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Καλά Χριστούγεννα!

skth srb 08 Pictures, Images and Photos

happy holidays Pictures, Images and Photos

5 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Καλη χρονιά μικρέ μας blogger.

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Γεια σου Βασίλη! Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου εχτές και καλή και δημιουργική χρονιά να έχεις και φέτος να μάθεις όλα τα ακόρντα και τις συγχορδίες στην κιθάρα! Αλλά δεν χρειάζεται ευχή αυτό, είμαι σίγουρος πως θα το κάνεις γιατί και έχεις ταλέντο αλλά, κυρίως, γιατί σου αρέσει και ασχολείσαι με πάθος. Αν συνεχίζει να σου αρέσει, να μην τα παρατήσεις!

Χρόνια Πολλά!

Βασίλης είπε...

Καλή χρονιά σας κ.Λιολιόπουλε!
Tertuliano ευχαριστώ πολύ για το βιβλίο-δώρο με τα ακόρντα. Είναι κάπως δύσκολα αλλά προσπαθώ... Καλή χρονιά και σε σένα!

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Βασίλη, μην σε αγχώνουν τα τόσα πολλά ακόρντα που έχει το βιβλίο και πως όλα αυτά πρέπει να τα μάθεις. Στην πράξη τα βασικότερα, που ευτυχώς είναι και τα πιο απλά, και που είναι αυτά που χρειάζονται για να παίξεις τα περισσότερα τραγούδια, είναι 7-8 το πολύ. Συνήθως για ένα όχι περίπλοκο τραγούδι χρειάζεται να παίζεις μόνο 3 ακόρντα.
Από κάθε σελίδα του βιβλίου δηλαδή μόνο η πρώτη συγχορδία είναι βασική που είναι καλό, για αρχή, να μάθεις (και φυσικά όχι όλες τς σελίδες!). Οι υπόλοιπες είναι απλώς ανάπτυξη αυτής της συγχορδίας.
Ελπίζω σύντομα να τα πούμε και πάλι από κοντά για σου δείξω μερικά (από τα ελάχιστα...) που ξέρω.

Nobilis είπε...

Βασιλάκη, Καλή χρονιά και από το Χαμομηλάκι.

Μπραβο στην καλή σου δουλειά
και σου ευχόμαστε καλή προκοπή

Να είσαι καλά

Με αγάπη
Το χαμομηλάκι